Hanneke

Hanneke

CREATIVE / ART DIRECTOR

Altijd bezig met vormgeving. Houdt van visuals met een verhaal. Niet alleen mooie plaatjes, maar beelden die in één oogopslag vertellen wat er bedoeld wordt. Werkt met evenveel liefde aan grote en kleine concepten en is verliefd op alle soorten media.
Rene

Rene

GELUIDSTECHNICUS

Duizendpoot. Is in de eerste plaats geluidstechnicus / sound designer. Voor verstaanbare video’s moet je bij René zijn. Maakt ook (HTML5) animaties, stopt deze het liefst in apps (en is zodoende ook gek op coderen…). Houdt van dingen die een 10 verdienen.
Ryanne

Ryanne

GRAFISCH VORMGEVER

Alles wat Ryanne aanraakt… verandert niet in goud. Gelukkig maar. Als ze vormgeeft, komt er wèl goud uit haar handen. Oog voor detail én voor het complete plaatje. Ze maakt daarnaast ook nog eens glass-art. Dus wil je je ontwerp in glas-in-lood terug zien… dan kan dat!
Martine

Martine

MARKETING / TEKST

Creatief met een aanleg voor marketing. Draait razendsnel goede plannen in elkaar. Houdt zich bezig met veel: social mediaberichten maken en plaatsen, websites ontwikkelen, interviews (en nog veel meer) schrijven. Content in begrijpelijke taal en met een positieve noot.

Awards & Nominaties

TOWF 2019

Voor de serie ‘Tagged’ wonnen we op het Toronto Webfestival (TOWF) de eerste prijs voor het beste sounddesign.

Rio Webfest 2019

Beste sounddesign voor ‘Swipe/Tagged’, de succesvolle webserie geregisseerd door Martijn Winkler.

Media Ukkie Award 2014

In april 2014 won Somoiso de Media Ukkie Award 2014. Daarmee werd de app ‘Noa’s Sterren’ de beste app van Nederland voor kinderen tot 6 jaar.

Media Ukkie Award 2015

In april 2015 won Somoiso de Media Ukkie Award 2015. Deze award werd toegekend aan de app ‘Heksje & Willem’. De tweede Media Ukkie Award rij!

Nominatie Lees! Magazine

Op 16 oktober 2015 werden de nominaties voor de GrandPrix Content Marketing Awards 2015 bekend gemaakt. Lees! Magazine is twee keer genomineerd: Beste magazine én Beste vernieuwing.

Nominatie ‘FH, wat is dat?’

Bij de GPCM 2017 werd het online boek dat we maakten voor de Hart & Vaatgroep in opdracht van LVB, genomineerd voor de categorie ‘Not for profit’.
Je vind het boek hier.

Over Lees! Magazine

Alles klopt aan het tijdschrift, de mooie vormgeving, de op een leuke manier omschreven informatie over het belang van (voor)lezen en de inspirerende boekentips. Vooral onderscheidend zijn de tips over digitale prentenboeken en apps.
Marjolein van Alfen